Wednesday, October 13, 2010

KELAMBU CINTA

PhotobucketPhotobucket

KELAMBU CINTA sesuai untuk hiasan pengantin,peminat hiasan bilik tidur mahupun mereka yang mahu menghangatkan malam anda.

Cuma beli dan pasang di bilik tidur anda, pastinya bilik tidur anda nampak menarik dan mengujakan.

Stok KELAMBU CINTA terhad, mereka yang berminat perlu membuat tempahan mengikut warna kesukaan anda dengan bayaran deposit 50%. Penghantaran akan dilakukan sebaik kami menerima bekalan dan pembeli membuat bayaran baki tersebut.

HARGA PROMOSI RM88.00 SAHAJA. tempah la sekarang kome!
* harga termasuk kos SKYNET.

berminat? email oblong.perak@gmail.com
019-5650516

Monday, October 11, 2010

KELAMBU ALAF BARU 2010



salam semua, teman cuma tolong member menjual kelambu dengan rekaan terbaru pada harga berpatutan.

- Kelambu moden dalam bentuk khemah

- Senang dipasang dan dibawa ke mana2

- Amat berguna kalau nak balek kampung!!

- Tak perlu susah2 nak sangkut2 kelambu.

- Juga sesuai untuk dibuat sebagai kawasan anak2 bermain di rumah, tak perlu beli pagar mahal2!!

- Rumah banyak nyamuk? Tak suka pakai penyembur nyamuk? Tak da masalah! Kelambu Khemah ni boleh dipasang terus di katil! Ada saiz untuk queen dan king size!

HARGA QUEEN SIZE 6x5ft RM50.00.
HARGA KING SIZE 8x6ft RM70.00.
* harga termasuk kos pos biasa.
* skynet untuk queen size RM5,king size RM8 sahaja.

berminat? email oblong.perak@gmail.com
019-5650516

Wednesday, July 28, 2010

video cacarmerba spriiing potato!

video

BERMINAT? SMS S.P NAMA LOKASI KE 0195650516.
email:mystall.network@gmail.com
* harga tidak termasuk kos penghantaran.

HARGA PROMOSI RM800 SEHINGGA 8/8/2010 SAHAJA! CEPAT KOME!

promosi mesin spriiing! potato harga tongkang pecah!wakakaka

salam semua,

sempena bulan puasa yang makin hampir teman nak buka tawaran mesin spriiing potato pada harga RM800 sahaja.

kalau kome bawak niaga pasar ramadhan ni, insya allah pulangan tahap maksimum sebab biznes ni makin hot beb.kome boleh survey biznes ni kat pasar malam, tengok sambutan die macam mane.

harga tongkang pecah bermula 27/7/2010 - 8/8/2010 sahaja so ape tunggu lagi,cari resepi terbaik kome & dapatkan mesin ni pada harga terbaik jugek.
- : 100% stainless steel (TAHAN KARAT)
- : Ringan
- : Paling murah daripada mesin stainless steel lain
- : Mudah dibersihkan
- : Selamat dikendalikan

info tambahan, kini kami turut menawarkan perisa spriiing potato untuk memudahkan kome memulakan perniagaan.
1.BBQ
2.CHEESE
3.BLACK PEPPER
4.TOMATO
5.SWEET CORN
6.CHILI HOT AND SPICY
7.TOM YAM (SPECIAL- TERKINI!!!!)

500g RM25.00
1kg RM30.00 Sahaja

BERMINAT? SMS S.P NAMA LOKASI KE 0195650516.
email:mystall.network@gmail.com
* harga tidak termasuk kos penghantaran.